CONDICIONS DE COMPRA

Les presents Condicions Generals de Compra regulen l’ús del lloc web, funerariacarrera.cat, del qual Funerària Carrera SL és titular.

El domini www.funerariacarrera.cat, pertany a Funerària Carrera, NIF: F08226714 amb domicili a Puigcerdà, carrer Camí del Cementiri s/n Puigcerdà (Girona).

Per qualsevol consulta, pot contactar amb nosaltres a través del telèfon 972 882 020, fax 972 880 854, o enviant un correu electrònic a info@funerariacarrera.cat.

En compliment del que disposa la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, i altra normativa d’aplicació, Funerària Carrera SL informa:

OBJECTE

Les Condicions de compra estableixen els drets i obligacions de tots els usuaris de la botiga online de Funerària Carrera SL, en relació amb els productes i serveis que oferim a través del nostre lloc web www.funerariacarrera.cat.

En utilitzar el lloc web www.funerariacarrera.cat o fer una comanda a través del mateix, vostè és conscient de la vinculació amb aquestes Condicions i la nostra Política de Privacitat, pel que, si vostè no està d’acord amb totes les Condicions i amb la Política de Privacitat, no ha de fer cap comanda.

El lloc web www.funerariacarrera.cat té per objecte la venda de productes i serveis amb un clar caràcter emotiu. Les característiques dels mateixos apareixen reflectides en les corresponents pàgines d’aquesta web, així com les particularitats de cada operació que pugui realitzar en aquest entorn, sempre en idioma català.

Aquestes condicions poden ser modificades, pel que ha de llegir-les abans d’efectuar cada comanda.

COMANDES

El realitzar una comanda a www.funerariacarrera.cat equival a l’acceptació plena i sencera dels preus, de la descripció dels productes a la venda i de les condicions generals de venda, que seran les úniques aplicables al contracte així conclòs.

El comprador es compromet a fer ús del lloc web www.funerariacarrera.cat només per fer consultes o comandes legalment vàlides. També s’obliga el comprador a facilitar de manera certa i correcta les seves dades de contacte, consentint així mateix el poder fer ús d’aquesta informació per posar-nos en contacte amb ell si fos necessari.

El fer una comanda a través de www.funerariacarrera.cat garanteix estar plenament autoritzat per utilitzar la targeta de pagament, en cas de triar aquesta modalitat de pagament. Només les persones amb la capacitat jurídica necessària per subscriure contractes relatius a la classe de béns i serveis proposats en aquesta pàgina web poden realitzar comandes a www.funerariacarrera.cat.

El lliurament dels encàrrecs el farà www.funerariacarrera.cat pels seus propis mitjans, ho portem directament als nostres tanatoris de La Seu d´Urgell, Martinet, Bellver de Cerdanya o Puigcerdà.

Funerària Carrera SL es compromet a lliurar els productes en perfecte estat.

No es lliuraran comandes en apartats postals.

Respecte als lliuraments en hospitals, organismes públics i altres immobles en els quals existeixin restriccions per a l’accés al públic en general, Funerària Carrera SL no garanteix que la mateixa s’efectuï directament al destinatari, quedant complert l’encàrrec i alliberat de responsabilitat, quan la comanda s’hagi posat a disposició del destinatari en la recepció o lloc que faci les vegades de control d’accés.

El període de lliurament dels articles s’indica a la fitxa detall de cada un d’ells.

El termini de lliurament de la comanda dependrà del mètode d’enviament seleccionat. Cada mètode d’enviament té les seves pròpies restriccions i/o càrrecs que s’aplicaran a la teva comanda. Els dies feiners conten de dilluns a divendres, excepte si algun d’ells és festa local o nacional.

El càlcul d’aquest termini està basat en diversos factors, incloent-hi l’adreça de destinació i la rapidesa amb la què puguem processar i ajuntar els productes de la comanda per al seu enviament (el termini general d’enviament està indicat a la pàgina de detall de cada producte, amb caràcter informatiu, perquè puguis avaluar la rapidesa de l’enviament de la comanda).

PAGAMENT

Funerària Carrera ofereix la possibilitat d’efectuar el pagament amb targeta. El càrrec a la targeta de crèdit es realitza en el mateix moment de realitzar la comanda, a través de la passarel·la de pagament de l’entitat financera corresponent i un cop s’hagi comprovat que les dades comunicades són correctes.

En aquest sentit, les dades confidencials són transmeses de forma encriptada (SSL) a l’entitat financera corresponent. El sistema d’encriptació SSL que utilitzem confereix total seguretat a la transmissió de dades a través de la xarxa. Les seves dades gaudeixen de total confidencialitat i protecció.

La seguretat en la compra electrònica està garantida per l’entitat financera corresponent. Aquesta disposa dels mitjans de seguretat necessaris per identificar possibles errors en les dades facilitades al fer de pagament amb targeta.

Les dades sobre les targetes de crèdit no queden registrades en cap base de dades nostra. S’utilitzaran únicament en el TPV (Terminal Punt de Venda) virtual de l’entitat financera corresponent, a través de la seva Passarel·la de Pagament Segur.

Les targetes de crèdit estan subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l’entitat emissora de les mateixes, però si l’entitat no autoritzés el pagament, no ens farem responsables per cap retard o falta de lliurament i no podrem formalitzar cap contracte amb vostè.

Funerària Carrera SL es reserva el dret a canviar les modalitats de pagament i pot crear-ne noves o eliminar alguna de les existents, sense que l’usuari/client de www.funerariacarrera.cat pugui fer reclamacions per aquest motiu. No obstant si el canvi en la modalitat de pagament afectés una comanda ja realitzada, des www.funerariacarrera.cat ens posaríem en contacte amb el client per informar d’aquest canvi, oferint l’opció de cancel·lar la comanda si ho considerés convenient.

PREU I COST DEL TRANSPORT (Transport 7€ en cas d´entrega especifica)

Els preus indicats a sota de cada producte són totals (IVA inclòs) + transport 0€ si realitzem l´entrega directament als nostres Tanatoris, en cas que el client vulgui l´entrega a una direcció especifica serà + 7€.

COST DEL TRANSPORT:
– Enviaments a qualsevol dels nostres tanatoris (La Seu d´Urgell, Martinet, Bellver de Cerdanya o Puigcerdà): GRATUÏT.
– Enviaments a domicili (Alt Urgell i Cerdanya): 7€
– Enviaments a domicili (Andorra): 10€

Funerària Carrera SL es reserva el dret de modificar en qualsevol moment els preus de venda que figuren en www.funerariacarrera.cat, però els articles es facturaran sobre la base de les tarifes en vigor en el moment en què es registri la comanda sota reserva de disponibilitat en aquesta data.

INFORMACIÓ I CONSULTES

Per a qualsevol informació sobre comandes web o sobre les característiques dels productes i serveis que oferim, així com per comunicar-nos qualsevol tipus d’incidència o reclamació referent a la compra online, posem a la vostra disposició la pàgina de Contacte del portal. O podeu enviar un correu electrònic info@funerariacarrera.cat o al tel. 972 882 020

RESPONSABILITAT

Funerària Carrera SL, no podrà ser considerada responsable dels danys, sigui quina sigui la seva naturalesa, tant materials com no materials o corporals, que poguessin resultar d’un funcionament o un ús inadequat dels productes comercialitzats.

El que disposa la present clàusula no afectarà els drets reconeguts per llei en qualitat de consumidor, ni al dret de desistir el contracte.En cas de litigi, el client podrà dirigir-se, en primer lloc, a Funerària Carrera SL per arribar a una resolució amistosa.

LLEI APLICABLE

Les presents Condicions Generals es regiran i interpretaran d’acord amb la legislació vigent. Per a qualsevol litigi derivat de les relacions comercials entre l’usuari i Funerària Carrera SL les parts acorden sotmetre al que disposa la legislació vigent en la matèria.