Som tres joves emprenedors…

veïns de la Seu d’Urgell, que vam adquirir la compra de l’empresa Funerària Carrera s.l, Serveis Funeraris de la Cerdanya, a Puigcerdà, un projecte construït i pensat, amb molta il.lusió, per millorar la prestació dels serveis funeraris, amb una experiència i formació de més de 24 anys en el sector.

Sóm una equip jove i professional que donem tot tipus de serveis funeràris a tota la Comarca de la Cerdanya i la baixa Cerdanya francesa, i sabem dur a terme totes les necessitats que ens demanen les famílies, en aquests moments tan delicats devant de la pèrdua d’un ésser estimat.

Treballem allà on ens demanen, les 24 hores del dia, per ajudar i atendre a totes aquelles persones que han de passar per aquests momento, amb eficàcia, confiança i sobretot amb molt de respecte.

Oferim un servei funerari de qualitat, tracte humà i necessari per als ciutadans, d’una manera constant.

L’essència del nostre treball, es guiar als nostres clients en l’assessorament personalitzat en tot moment, i en ajudar a realitzar tots els tràmits pertinents i els passos a seguir, per als preparatius de la cerimònia, fins el destí final del finat, tan com a la seva inhumació o la seva cremació.

Funerària Carrera s.l compta també amb l’exclusivitat de la Construcció i Explotació del tanatori de Bellver de Cerdanya.